John Michael Jensen startede JMJ Byggerådgivning i 2015. Johns ekspertise inden for byggeri var i en periode blevet efterspurgt, og han kunne derfor se at der var et marked for personlig rådgivning.

Johns kompetencer ligger specielt inden for bygge- og planlovgivningen, og i forbindelse med den personlige rådgivning var der specielt brug for Johns evner til at udarbejde tekniske tegninger og se de muligheder der er for at drømmene kan opfyldes.

Efterfølgende er der også opstået et behov for hjælp til at søge om byggetilladelse ved kommunen. Dette skyldes den lovændring der kom i 2014, hvor der skal søges digitalt via Byg og Miljø.

Johns ekspertise stammer blandt andet fra hans 27 års erfaring som tømrer. I 2004 blev John uddannet bygningskonstruktør og har nu også 14 års erfaring som byggesagsbehandler inden for det kommunale system.

John har siden 1979 arbejdet med bygninger i byggebranchen og godkendelser inden for det kommunale system. Det er derfor et stort antal af bygninger og tegninger der har været i hænderne på John.

I menu punkterne på siden kan du finde mere information om den service JMJ Byggerådgivning tilbyder hjælp til i dag.